All negre: Un tresor natural amb propietats extraordinàries
L'all negre, també conegut com a Aged Garlic o Black Garlic, és una joia oculta de la natura. Conegut per ser un dels antioxidants més potents que existeixen, l’all negre és en realitat l’all blanc convencional que ha estat sotmès es un procés d’envelliment durant un procés d’uns 60 a 90 dies.
Aquesta varietat d'all no només és apreciada pel seu sabor intens i profund, sinó també per les seves nombroses propietats terapèutiques que han estat reconegudes i utilitzades des de fa segles. Aquí explorarem algunes de les propietats més notables de l'all negre i com aquesta meravellosa planta pot ser un aliat per a la salut i el benestar.
Beneficis per a la salut de l'all negre 1. Antioxidant poderósL'all negre és carregat d'antioxidants, incloent la S-alilcisteïna (SAC), que és reconeguda com un dels antioxidants més potents. Aquesta propietat permet al cos lluitar contra els radicals lliures que poden causar danys cel·lulars i contribuir a malalties cròniques com el càncer i les malalties cardiovasculars.