RISOTTO TROMPETA POMA NOUS

Arròs extra del Delta de l'Ebre, trompetes de la mort de Berga, poma, nous, all i julivert. Afegir crema de llet i/o mantega per a més cremositat. Parmesà ratllat i deixar fondre.

Tags agrupados

Fer sofregit i rossejar 100g d'arròs p/p. Anar incorporant brou calent. Coure 18-20 min (opcional: un xic de vi blanc), rectificar de sal.

BOSSA 100G: 100 gramsEstado: NUEVOEN STOCK Entrega 24/48 h
14 /kg
BOSSA 100G 100 g
1,40 €
10.00% IVA inclòs
1,40€
Pes: 1 grams

Política de gestió de Cookies

Tags agrupados

Utilitzem cookies pròpies per al funcionament correcte del lloc. A més, se n'utilitzen altres de tercers que analitzen com es fan servir els nostres serveis per millorar l'experiència d'usuari, divulgar ofertes comercials personalitzades o fer anàlisis dels teus hàbits de navegació. Prem el botó per acceptar-les o “Escollir / Bloquejar” per configurar i poder bloquejar-les.

Podeu revisar tota la informació i retirar el vostre consentiment en qualsevol moment des de la nostra Política de cookies.

Política de cookies Escollir / Bloquejar