LLENTIA CASTELLANA

Llentia aixafada i amb forma de lent. De pell molt fina, tendra i de sabor suau. Alt contingut en fibra, ferro, magnesi i potassi. Per fer estofades, guisades o com a guarnició.

Tags agrupados

Origen: Castella-la Manxa. Deixar en remull 2-8h i coure de 1h30min a 2h a foc mitjà, o bé 35min en olla exprés.

BOSSA 100G: 100 gramsEstado: NUEVOEN STOCK Entrega 24/48 h
6,80 /kg
BOSSA 100G 100 g
0,68 €
4.00% IVA inclòs
0,68€
Pes: 1 grams

Composició nutricional per 100 g de producte sec:

Nom Quantitat
  • Valor energètic
350 kcal
  • Lípids (greixos)
0,76 g
  • Hidrats de carboni

56,41 g

  • Proteïnes
24,98 g

VOLS FORMAR PART DE LA NOSTRA COMUNITAT?

Política de gestió de Cookies

Tags agrupados

Utilitzem cookies pròpies per al funcionament correcte del lloc. A més, se n'utilitzen altres de tercers que analitzen com es fan servir els nostres serveis per millorar l'experiència d'usuari, divulgar ofertes comercials personalitzades o fer anàlisis dels teus hàbits de navegació. Prem el botó per acceptar-les o “Escollir / Bloquejar” per configurar i poder bloquejar-les.

Podeu revisar tota la informació i retirar el vostre consentiment en qualsevol moment des de la nostra Política de cookies.

Política de cookies Escollir / Bloquejar