gra de gràcia crew

L’equip es l’actiu fonamental que permet mantenir la màxima qualitat amb quan al tracte amb el client. Ens impliquem i treballem per tal de que us sentiu còmodes i en confiança.

Sara Ingelmo

Cofundadora, junt amb en Jordi Escoriza, la seva parella i l'arquitecte de les botigues. Encarregada de tota la part administrativa i de gestió. Tant el Gra de Gràcia del carrer Puigmartí com el del carrer Astúries han coincidit amb el naixement dels meus dos fills així que puc dir que he tirat endavant i alhora els dos projectes més importants de la meva vida. Feliç de treballar en el que m'agrada i molt agraïda a tots els que m'acompanyen i ajuden a tirar les botigues endavant, sense l'entrega i l'esforç de l'equip res de tot això seria possible. Gràcies també als proveïdors per la paciència i als clients per escollir-nos i seguir confiant en nosaltres. Em considero una persona alegre, sociable, atenta i sempre tinc molt present que la vida és com un mirall, que et somriu si la mires somrient.

Luka Gomez

El cervell absolut en l'àmbit de la nutrició, amb un grau en dietètica i un màster en nutrició i metabolisme al Luka no li falta resposta per qualsevol dubte que el client pugui tenir, és un divulgador nat i tot ho fonamenta amb dades. Si algú vol un dietista de veritat que s'impliqui al 100% en la millora de la salut del client ja sap on l'ha de buscar. Un noi amable, educat, reservat, atent i treballador, amant de l'esport, del bon menjar i de la música. És l'encarregat de la formació a estudiants de pràctiques i noves incorporacions, també porta tota la part d'organització i gestió de les xerrades i des de principis de 2018 passa consulta a la botiga del carrer Cigne 10.

Marta Alcaraz

Naturòpata especialitzada en el món de l'esport, busca sempre en la persona l'equilibri entre la salut física, mental i emocional. Destaca per ser una noia molt autodidacta, treballadora, vergonyosa, riallera, respectuosa, entusiasta, amable, entregada i amb unes ganes infinites d'aprendre. És l'encarregada de les comandes de Puigmartí, botiga on es deixa cos i ànima per fer bé les coses, mimant els detalls i els clients de forma admirable. Amant de les coses senzilles, de l'esport i del bon menjar acompanyat d'un gran vi ;-). També podeu seguir-la al seu blog...

Sergi Carrasco

Especialista en multimèdia. Ha treballat molt de temps al món de la moda però és d'aquelles persones que la seva autoexigència i perseverança el fan brillar en qualsevol àmbit. Va entrar a l'equip el setembre del 2017 i en tan sols un mes ja estava ajudant en la part de gestió de les botigues. És l'encarregat de les comandes de la botiga d'Astúries. Molt resolutiu, està involucrat en l'empresa al 100% i el seu domini digital ha fet millorar Gra de Gràcia. Un company divertit, bromista i sincer i un treballador entregat, perfeccionista, resolutiu i pràctic. Amant de la música, els festivals i mirar sèries fins a la matinada.
Intolerant al gluten i a la lactosa, pregunteu-li el que necessiteu que de ben segur us podrà aconsellar molt bé.

Diana Betancur

Formada en nutrició i dietètica a l'Institut de la Guineueta, va estar uns mesos de pràctiques i només acabar-les ja li esperava un contracte, és una noia entranyable estimada per tot l'equip, dolça, amable, generosa i una lluitadora incansable. Atenta als detalls, entregada a la feina i sempre interessada a adquirir nous coneixements en l'àmbit de l'alimentació. Entre les seves aficions es troben: l'esport, ballar, conèixer noves cultures, innovar cuinant noves receptes i compartir temps amb la família.

Marc Cortina

Sota una aparença tímida, s'amaga un noi de gran carisma i extrema amabilitat. Un bon company, sempre disposat a ajudar, responsable, tenaç i preocupat en fer les coses tan bé com sigui possible. És un gran autodidacta i gaudeix de tot el que fa. El que sorprèn força d'en Marc és la seva gran capacitat d'experimentar en àmbits molt diversos, tant pot cuidar de l'hort, com cultivar espirulina, fondre ferro, muntar escenaris o arreglar una nevera; Si es proposa fer alguna cosa però no en sap, ho preguntarà, n'aprendrà i ho aconseguirà. ? Per això l'hem anomenat ``el manitas`` del grup i qui millor que ell per encarregar-se de portar al dia les cosetes que puguin sorgir al Gra. Amant de la cuina vegetariana, li agrada experimentar noves receptes pels amics, anar en bici per la natura i la música.

Cesc Tarradas

Penses en ell i és impossible no somriure, d'aquelles persones que cau bé a tothom; és atent, amable i molt entregat a la feina. Està present en cos i ànima faci el que faci sempre amb la millor predisposició. Va entrar a l'equip a finals del 2017, era un client habitual i les noies de Puigmartí insistien que encaixaria molt bé a la família Gra de Gràcia, està clar que no es van equivocar! I de fet, actualment és l'encarregat de les comandes de la botiga de Cigne. Gran cuinetes, gaudeix compartint els seus coneixements i aconsellant als clients les millors opcions per tal de gaudir de bons plats i, a més, ben nutritius! Foodie d'arreu del món, amant de la cuina vegetariana, la natura i la música. Ah! A més, és DJ al seu temps lliure, no us el perdeu! ?

Gemma Montmany

Formada en nutrició i dietètica a l'escola de l'Olga Cuevas. Una noia educada, riallera, perfeccionista, compromesa, creativa, bona companya i gran treballadora. Encarregada, junt amb la Clara, de tota la part artística del Gra, és d'admirar com gaudeix desenvolupant les seves habilitats creatives, bé sigui decorant les botigues en dates especials o fent les pissarres per informar els clients de les novetats. Amant dels nens, els animals i la diversitat cultural. Es preocupa molt pel medi ambient i això ens agrada especialment.

Jacobo Arribas

El gallec de l'equip, gran cuiner, amant de les espècies i especialista en arrossos i postres. D'atenció exquisida, molt educat, amable, atent, treballador, resolutiu i divertit. És l'encarregat d'aportar noves receptes mensuals i trimestrals al Gra. Entre les seves aficions destaquen la muntanya, el teatre, viatjar i degustar una bona empanada gallega. Ens faltarien un parell de fogons perquè ens pogués fer demostracions ?, de moment podeu seguir-lo al seu blog....

Clara Orti

El seu cv ja deia molt d'aquesta noia de veu dolça i bonic somriure, es distingia d'entre tots els altres per la seva originalitat. És empàtica, sensible, atenta, dolça, generosa i molt creativa. Coneixedora de l'actual i tan present món de les intoleràncies, us pot aconsellar receptes molt variades. És l'encarregada, junt amb la Gemma, de la part artística del gra. Li agrada ballar, dibuixar i escriure. Transmet entusiasme, harmonia, gratitud, sensibilitat i moltes ganes de superar-se. És també cofundadora de l'associació catalana de persones amb alta sensibilitat, podeu seguir-la al blog....

David Aguilar

És una d'aquelles persones que és difícil que no agradi; el seu caràcter, la seva bondat, les ganes i la passió que transmet... el posicionen com a excel·lent treballador, gran company i algú molt estimat entre els clients. La seva vida va fer un gir radical a finals del 2016 quan va deixar la feina de tants anys a una fàbrica, va fer moltes sessions de coaching per aprendre a viure fora de la zona de confort i el destí va voler que compartís el seu nou camí amb nosaltres. És l'encarregat de les xarxes socials del gra i el promotor per excel·lència de gra de gràcia ? Amant de la cuina crudivegana, imparteix tallers i tot ho fa amb tant d'entusiasme i entrega que de ben segur arribarà fins on ell es proposi. Podeu seguir-lo al seu blog...

** Gràcies també a l’ajuda de… Émera, Lara, Alina, Raquel, Ada, Nieves, Jenifer, Joana, Noemí, Albert, Laura, Jordi i en especial al encarregat de pràctiques de l’escola IFP Sanitària Roger de Llúria, el Jordi Juclà, per haver-nos donat un cop de mà amb la seva millor actitud. Gràcies a tots per contribuir amb el vostre granet de sorra en tirar endavant Gra de gràcia. Ah i per últim, però no per això menys important, vull agrair als meus pares, tiets i marit el seu recolzament incondicional.